beteg a föld



Igen az.

Komolyan, annyira undorítóak vagyunk. Mindenki a saját pecsenyéjét sütögeti, és "elnéz". Szarok vagyunk, ez van.


Deeper than Hell




http://kettosmerce.blog.hu/2017/05/03/elhallgatott_borzalom_embertelen_korulmenyek_a_godi_fogyatekos_otthonban#comments

Nem érdekel semmilyen kifogás, egyik oldalról sem. Sem, hogy kevés a fizu, mert miben más életet adni ezeknek az embereknek, a fitetéstől függetlenül?
A vezetésé, egészen a legfelsőbb szintekig. Mindnek a börtönben a helye, vagy így lekötözve.

Nem tudom a megoldást, de hogyan tudnék én, és hogyan tudnánk mi a társadalmokon változtatni? Mert kellene. Ez konkrétan kínzás, ami rosszabb, mint a halál.

Pont a fogyatékosokon lehetne példát mutatni, hogy igen, emberek vagyunk, segítünk, mert elkél a segítség. De nem, dögöljön meg mind! 
Kezdem tényleg utálni a általános társadalmi életet, nincs is senkivel sem kedvem beszélgetni, mert semmi értelme. 

És itt a vicc, ezt hogyna magyarázná ki a kormány. Soross, meg civil szervezet. Nincs rá szükség? Persze ne tudjunk ezekről a dolgokról, hiszen mindenkinek jobb így, kivéve annak aki az ágyon fekszik. Vajon mit él át? Ki cserélne vele, csak egy hétre?

Nagyon érzékeny lettem az kifejezetten indokolatlan elnyomásra.

De ha belegondolunk, ennek volt is előzménye? Ki emlékszik fogyatékosokra a környezetében? Az iskolában, amikor még oda járt? Tabu volt, szite félelmet tápláltak belénk irányukba. Normálisabb társadalmoban azért sokkal jobb a helyzet, látom saját szemeimmel idefent, ahol tombol a liberalizmus. Milyen szar is az, élni, és élni hagyni, és talán segíteni is... ez mind hülyeség...








Mert ezek vagyunk mi. A pofám leszakad, de főleg mert vannak követői, akik eltartják. Miért is? Mit tett le az asztalra? Semmit, csak van. Beteg a föld...

http://www.origo.hu/teve/20170425-portre-kim-kardashian-realitysztarrol.html?pIdx=3







A mai társadalmat/világot csakis a death metal fejezi ki jól a zenében, a filmekben pedig a horror. A horror zenei megfelelője így a brutal death metal. Persze lehet "elnézni", elhallgatni a popszarságokat, de érzi mindenki, ez csak háttérnek, esetleg figyelemelterelésnek jó, mint a politika.

Végre itt az új album! Mestermunka!










Megjegyzések

  1. Milyen lehet szerető érintés nélkül élni? Lehet bármilyen baja egy embernek, egy lénynek, az egyetlen amit mindenki igényel az egy simogatás, egy kedves szó.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így igaz. Egy szerető, bíztató érintés. Nem lehet ebbe a szituációba beleélnie magát az embernek. Pedig nagyon jó volna érezni, megérteni, átélni. Azt hiszem ebben az esetben mindenki újjá születne, másképpen tekintene a világra. Talán pont ez kellene a világnak...

      Törlés
  2. Beteg a Föld!
    Nem mai, konkrétan a magyar trash hőskorából!
    https://www.youtube.com/watch?v=nKZWetR8qjQ

    Üdv a szomszédból! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üdv szomszéd!
      Telitalálat, nem véletlenül ez a cím. Én is ezeken nőttem fel, talán kellene egy Előre kurvák gengszterek poszt is, mert ez a világ. Szerintem volt már ilyen utalásos bejegyzés, és még lesz is, valakinek csak leesik...

      Metal az ész!

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések